Start > Nieuws > Dubbel live cd is uit!

Dubbel live cd is uit!

17 december 2021

Het is zover! De beloofde live dubbel cd met opnames uit 1984 en 2020 is uit. Voorlopig is de muziek te beluisteren op Spotify, maar zeer binnenkort zal deze ook te koop zijn in winkels als Bol.com, Plato en Concerto.
Het betreft opnames uit twee voor CCC Inc. belangrijke jaren:
1984
Waarin we voor het eerst sinds 10 jaar weer een lp uitbrachten, Van Beusekom, en met een aantal van de daarop verschenen nummers een concert deden op het legendarische openluchtfestival in Lochem, samen met o.a. Mink Deville, Bo Diddley, Clint Eastwood (reggae!), Jack Bruce en Johnny the Selfkicker. De opnames werden gemaakt door de VARA radio en ons welwillend afgestaan door de toenmalige festivalorganisatoren Frank van Hoorn en Joost Carlier, die ze aan de vergetelheid ontrukten en door BNN/VARA.
2020
Waarin we onze allerlaatste tournee maakten tot nu toe. De tournee die zo wreed werd afgebroken door de coronamaatregelen. Het allerlaatste, nu al legendarische, optreden was op 28 februari in P60, Amstelveen. Wij waren juist goed op stoom, wat aan de opnames ook duidelijk te horen is, en meenden eindelijk klaar te zijn om het land te veroveren. Het mocht niet zo zijn helaas.
De dubbel cd werd in eigen beheer uitgebracht. Ik zelf deed het artwork en mixte en masterde de opnames in de schuur hier aan huis, wat een hele klus was met mijn antieke apparatuur. Maar toch.
Er is sprake van enige trots.

Ernst Jansz, december 2021

Nieuws